grootoudersfeest op 29 en 30 november

 

Tijdens de maand november willen we weer heel speciaal alle (over)grootouders in het zonnetje zetten tijdens ons grootouderfeest op school. Dit jaar is het de beurt aan de kinderen van de lagere school die alle grootouders en overgrootouders van harte uitnodigen.

Alle (over)grootouders worden verwacht op donderdag 29 of vrijdag 30 november 2018 om 13.30u in de parochiezaal vlak aan de school.
De deuren gaan open om 13.00u.  Er staat een fantastisch optreden te wachten in het thema ‘De tijd van toen’.   Zorg dat uw stembanden gesmeerd zijn, want het wordt een groot zangfeest.  Alle kinderen van de lagere school zorgen voor een spetterend optreden en achteraf worden alle gasten getrakteerd op een lekker tasje koffie of thee en een versnapering.  Daarvoor zorgt onze ouderraad. Aansluitend mogen de genodigden hun kleinkind(eren) afhalen in de klas zowel in de kleuter- als in de lagere school.  Wanneer er geen enkele (over)grootouder van een kind aanwezig kan zijn, mogen de ouders hun plaats innemen.

Het wordt voor de grootouders, overgrootouders en onze leerlingen beslist een onvergetelijke namiddag!
Welkom!

 

bekijk de foto’s

Wat hebben we recent gedaan?

Via deze wekelijkse e-mail blijf je altijd helemaal op de hoogte!

bekijk onze vorige nieuwsbrieven